Új verzió elérhető! Kattints ide az oldal frissítéséhez.

A Hungaroforma webáruház szállítási lehetőségei.

Rendelj többet és spórolj a szállítási költséggel, mert van egy jó ajánlatunk számodra!

24.999 Forint feletti rendelés esetén a csomagküldés Magyarország területére ingyenes!

Webáruházunkban 24.999 forint alatti rendelés esetén Magyarország területén belül egységesen, az alábbi szállítási lehetőségek érhető el:

Csomagautomatába, Postapontra vagy postára kézbesítve.
Rendeld a csomagod a Posta szolgáltatásaival és vedd át, amikor időd engedi!

Csomagátvétel Postaponton.
Bankkártyával, előre átutalással, vagy PayPal-lel fizetve:

990 Ft

Utánvét 20.000 Ft-ig:

+ 268 Ft

Utánvét 20.000 Ft felett:

+ 368 Ft

MPL futárszolgálat házhoz.
Csomagszállítás háztól-házig a Magyar Posta futárszolgálatával!

Csomagszállítás MPL futárszolgálattal
Bankkártyával, előre átutalással, vagy PayPal-lel fizetve:

1.990 Ft

Utánvét 20.000 Ft-ig:

+ 268 Ft

Utánvét 20.000 Ft felett:

+ 368 Ft

Csomagátvétel GLS CsomagPonton.
A csomagot rendelheted egy hozzád közeli GLS CsomagPontra, olcsón, kényelmesen!

Csomagátvétel GLS CsomagPonton.
Bankkártyával, előre átutalással, vagy PayPal-lel fizetve:

1.599 Ft

Utánvéttel fizetve átvételkor:

1.899 Ft

GLS futárszolgálat házhoz.
Kényelmes megoldás, házhoz érkezik a csomagod!

Csomagszállítás GLS futárszolgálattal
Bankkártyával, előre átutalással, vagy PayPal-lel fizetve:

2.199 Ft

Utánvéttel fizetve átvételkor:

2.599 Ft

Miért érdemes csomagpontra rendelned?

  • Mert országosan Postapont esetében több mint 3000 helyen, GLS csomagpont esetében 400 településének több mint 1000 pontján van már erre lehetőség! Így akár a legtávolabbi településen is átveheted a csomagod! Válassz egy Posta Pont, vagy GLS csomagpont átvevő helyet a megrendelés során, mely hozzád a legközelebb található!
  • A csomagod felvételét összekötheted más postai, vagy egyéb ügyeid intézésével.
  • Nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérned a csomag átvételére.
  • Tipp: Ne felejtsd el magaddal vinni személyi igazolványodat, valamint a lakcímkártyád a csomag átvételi jogosultságának igazolásához!

Mik a további előnyei a csomagpontra történő rendelésnek?

  • Mert a legtöbb MOL Posta Pont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatod a csomagod.
  • SMS-ben vagy e-mailben kapsz értesítést a küldemény érkezéséről.
  • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetők.
  • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
  • A MOL Posta Pontokon és a Coop Postapontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

Szállítás korábbi rendeléssel együtt? Igen, ha még lehetséges!

Szállítás korábbi rendeléssel együtt.

Webáruházunk egy hasznos szolgáltatást is nyújt a vásárlóink számára a szállítás kiválasztásával kapcsolatban. Tapasztalataink alapján szükségesnek láttunk a "Szállítás korábbi rendeléssel együtt" lehetőség bevezetését azon vásárlóinknak, akik már legalább egy leadott megrendeléssel rendelkeznek a webáruházban.

De mit is jelent ez pontosan?

Néhány esetben előfordul, hogy a vásárlás során figyelmetlenség miatt egy-egy tétel kimaradt a kosárból és így kerül leadásra a megrendelés. Ilyen esetben lehet hasznos ez az újítás!
A már leadott megrendelésed visszaigazolásában szerepel egy 9 jegyű kód, "A megrendelésed azonosítója" néven. Erre a kódra lesz szükséged ehhez a szolgáltatáshoz. Ha bármilyen okból a korábbi megrendelésedből kimaradt valami, amit szeretnél gyorsan, de utólag pótolni, akkor nincs más dolgod, mint csak a hiányzó, kimaradt terméke(ke)t kosárba tenni és ezt a szállítási módot választani.
Miután ezt a szállítási módot kiválasztod, a webáruház kérni fogja a korábbi megrendelésed azonosítóját, melyből a termékek kimaradtak. Add meg a 9 jegyű kódot a beviteli mezőben, majd kattints az "Ellenőriz" gombra! Rendszerünk megvizsgálja, hogy korábbi csomagod milyen készültségi állapotban van. Amennyiben a csomagod még nincs lezárva, vagy még épp összeállítás alatt van, akkor külön szállítási díj nélkül még leadhatod a kiegészítő megrendelést.

Tipp:

Amennyiben sikerül a megrendelésed, egy korábbi megrendeléshez kötni, akkor a korábbi rendelésnek a szállítási-számlázási címeit és fizetési módját fogjuk figyelembe venni, függetlenül attól, hogy a kiegészítő megrendelésben mi szerepel. Ez esetben fontos, hogy amennyiben banki átutalást választottál a korábbi megrendelésnél, akkor a lehetőség szerint ne két részletben, hanem 1 átutalással kezdeményezd majd a megrendelt termékek kifizetését. A számlát természetesen eszerint állítjuk majd ki.

Bizonyos idő elteltével már értelemszerűen előfordulhat az is, hogy a korábbi csomagod már elkészült, le van zárva, vagy már feladásra került. Ebben az esetben, sajnos erre a összekapcsolásra már nincs mód. Erről a kód ellenőrzése után azonnal üzenetet fogsz kapni. Elutasító üzenet esetén csak új megrendelésként tudjuk kezelni a rendelést és önálló szállítási és fizetési módot kell hozzá majd választanod. De ha gyorsan pótlod az elmaradt termékeket, akkor általában ettől nem kell tartani, igyekszünk megoldást találni minden esetben, ha erre van valamilyen lehetőség.

Csomag nyomkövethetősége:

Amennyiben lehetőség van a csomag nyomkövetésére, akkor a feladás után erről vagy a webáruházunk, vagy a szállítást végző szolgálat e-mailt küld. A kiküldött levél tartalmazza a nyomkövethetőséggel kapcsolatos tudnivalókat, valamint az ehhez szükséges linket.

Csomagolás:

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az elkészített csomagok tartalma minden sérüléstől mentesen érkezzen meg. A termékek általában egyedi csomagolással kerülnek kiszállításra. A Webáruházban kapható termékek méretben és formában gyakran jelentősen eltérnek egymástól, így a csomagolás sok esetben összetett feladat munkatársaink számára. Mindent megteszünk, hogy a megrendelt termékek lehetőség szerint sérülésmentesen érkezzenek meg a kézbesítési címre.

Az alábbi fizetési lehetőségeket kínáljuk vásárlóink számára:

Válaszd a bankkártyát, vagy a banki átutalást, ha nem akarsz készpénzzel foglalkozni a csomag átvételekor!

Bankkártya, vagy banki átutalás.
Kényelmes megoldás, nem kell az átvételkor készpénzzel foglalkozni.

Banki átutalást választva a megrendelést követően a visszaigazolási email mellett, további email értesítést kapsz az egyéni számlafiókodban elérhető díjbekérőről, melyet a megrendelésed alapján automatikusan állítunk ki a számodra. Ez alapján tudod az átutalást kezdeményezni. Az átutalás megérkezéséig a megrendelésed státusza a vásárlói fiókod "megrendeléseid" menüpontja alatt "Banki átutalásra várva" feliratú lesz. Az átutalás megérkezése után összekészítjük és elküldjük csomagot, melynek átlagos kézbesítési ideje általában a feladástól számított 1-2 munkanap. A csomag feladását követően a megrendelés státusza a felhasználói fiókodban "A csomag összekészítve" feliratúra változik. A szállítással kapcsolatos további értesítéseket a kiválasztott csomag szállító fogja küldeni a megrendelés során megadott elérhetőségeken.

Válaszd az utánvétet, ha átvételkor szeretnéd kifizetni a csomagod.

Utánvét.
Ha átvételkor szeretnéd kifizetni a csomagod.

Mivel az utánvétel kezelése a csomag feladását további díjjal terheli meg, ezért ennek választása esetén ezt a többlet díjat webáruházunknak is fel kell számolnia. Ez a költség a szállítási díj mellett külön tételként szerepel, mértéke a szállító mindenkori díjszabásától függ. A megrendelést követően egy visszaigazolási emailt küldünk a regisztrált email címedre. A megrendelésed státusza ebben az esetben a vásárlói fiókod "megrendeléseid" menüpontja alatt "Feldolgozás alatt" feliratú lesz. Ez követően a megrendelt termékek mennyiségétől és összetettségétől függően, de a lehető leghamarabb összekészítjük és elküldjük csomagot, melynek átlagos kézbesítési ideje a feladástól számított 1-2 munkanap. A csomag feladását követően a megrendelés státusza a felhasználói fiókodban "A csomag összekészítve" feliratúra változik. A szállítással kapcsolatos további értesítéseket ebben az esetben is a kiválasztott csomag szállító fogja küldeni a megrendelés során megadott elérhetőségeken.

Fizesd ki a megrendelésed PayPal-lel egyszerűen!

PayPal.
Kényelmes és gyors megoldás, használhatod a PayPal-nél regisztrált bankkártyád is!

A megrendelés végén, a "Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés" feliratú gombra kattintva Webáruházunk átirányít a PayPal oldalára, ahol a bejelentkezést követően azonnal ki tudod fizetni a termékeket, melyeket meg szeretnél rendelni, beleértve a szállítási díjat is. A sikeres PayPal fizetést követően a Webáruházunk egy emailt küld, mely a megrendelés visszaigazolását tartalmazza. A sikeres befizetésről a vásárlói fiókodban a csomag összekészítéséig "Az átutalás megérkezett" felirattal tájékoztat. A csomag átlagos kézbesítési ideje ebben az esetben is átlagosan a feladástól számított 1-2 munkanap lesz. A csomag feladását követően a megrendelés státusza "A csomag összekészítve" feliratúra változik. A szállítással kapcsolatos további értesítéseket ebben az esetben is a kiválasztott csomag szállító fogja küldeni a megrendelés során megadott elérhetőségeken.

Szállítási lehetőség az Európai Unió további tagállamaiba.

Webáruházunk a látogathatóság és regisztráció érdekében földrajzi szűrést nem alkalmaz. Az Európai Unió által jóváhagyott és 2018. december harmadikától életbe lépett "Geo-blocking" rendelet értelmében webáruházunk Magyarországon kívül, az Európai Unió további tagállamai számára is azonos értékesítési feltételeket kínál. Ahhoz, hogy a vásárlás Magyarországon kívül ezen tagállamokból is lehetséges legyen, webáruházunk egységesen egy szállítási és egy fizetési módot kínál az alábbiak szerint:

Szállítás az Európai Unió további tagállamaiba GLS futárszolgálattal.
Érintett tagállamok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Csomagszállítás az Európai Unió további tagállamaiba futárszolgálattal.
A megrendelés során kiválasztható fizetési mód: PayPal

13.000 Ft

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Magyarország területén belül felkínált 24.999 Ft feletti ingyenes csomagküldés, az Európai Unió további tagállamaiba történő szállítás esetén nem érvényesíthető. Az Európai Unió tagállamaiból történő érvényes megrendelések esetén a szállítási idő a megrendelés visszaigazolását követő 1-2 hét.

Óvjuk környezetünket! Igényelj te is elektronikus számlát!

A megrendelés során a szállítási mód kiválasztásakor lehetőséged van elektronikus számlát kérni. Ha Számodra az elektronikus számla is megfelel, akkor segítsd a munkánkat azzal, hogy a megrendelés folyamán ezt kiválasztod. Nem kell ebben az esetben számlát nyomtatnunk, hiszen így e-mailben is el tudjuk juttatni számodra. Ezzel is óvjuk környezetünket és gyorsabbá tudjuk tenni a megrendelések feldolgozását. Köszönjük!

A csomagok szállításával kapcsolatos további információk az Általános Szerződési Feltételek 5.5 pontjában találhatók.


Hatályos: 2024.05.15